Bauturi

#cafea masline # cafea din masline #bautura #cafea

Cafea de masline! Ultima fita in materie de bauturi

Nu concepi sa incepi o noua zi fara o cana de cafea? Ei bine, poti uita de cafeaua clasica! A aparut cafeaua de masline. Aceasta este mult mai sanatoasa decat cea clasica.

O companie din Turcia ce se ocupa de ani de zile cu productia de masline a gasit o modalitate de a prepara cadfea din acestea. Cafeaua este preparata fara fermentare, la o temperatura scazuta. Acest mod de preparare al cafelei, pastreaza toate substantele nutritive din fruct, avand astfel un efect benefic asupra organismului.

"Noul tip de cafea este un izvor de sanatate. Aceasta este prima cafea de masline din lume. Are un gust placut si multe proprietati curative", a declarat directorul companiei, potrivit realitatea.net.

In plus, directorul companiei sustine ca aceasta poate fi bauta fara restrictii de oricine, chiar si de copii, deoarece nu contine cofeina.

Produsul urmeaza sa fie lansat in curand spre comercializare. Ai avea curaj sa o incerci?

Sursa foto: freegreatpicture.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete