Bauturi

# cafea cu broccoli #broccoli #cafea

Cafeaua care a innebunit pe toata lumea. Ai curaj sa bei asa ceva?

Un nou tip de cafea a innebunit intreaga lume. Este cel mai nou trend si toata lumea o cauta. Este vorba despre ceva inedit si nu multi vor avea curajul sa o bea.

 

Cafeaua care este acum la mare cautare este cea cu legume. Toti mai multe persoane cauta solutii si alternative sanatoase pentru licoarea diminetii, astfel ca acum cafeaua cu gust de broccoli este cea mai cautata.

Cafeaua cu pulbere de broccoli a fost creata de cercetatorii australieni din domeniul sanatatii si nutritiei. Praful colorat este din tulpina centrala, dar si din buchetele de flori. Este de ajuns sa torni doua linguri din ea in ceasca de cafea si vei inghiti echivalentul a unei farfurii de broccoli.

De asemenea, mai exista si pulberea de sparanghel sau avocado. Cea mai sanatoasa varianta este insa cea cu broccoli sustin specialistii, deoarece are proprietati antioxidante, antibacteriene si anticancerigene. Mai mult decat atat, e bogata in vitamina A, B, C si E.

Specialistii au mai dezvaluit ca noul superaliment poate fi adaugat si in deserturi, piureuri sau supe:

„Pudra ar putea fi facuta din legumele considerate “rele”, referindu-ne la gust, cu cele care nu sunt niciodata comercializate si care ajung la cosul de gunoi. Astfel, toata productia fermierilor poate fi utilizata, fara nici o pierdere sau aproape”, dupa cum explica un om de stiinta pe site-ul BBC.

„Tocmai am testat o cafea cu broccoli pentru un videoclip si pot confirma ca intr-adevar nu este buna”, a spus pe Twitter reporterul Josh Taylor.Totodata, “pulberea de broccoli este o optiune pentru fermierii care doresc sa adauge valoare cu ingredientele derivate din legumele lor”, sustine dr. Mary Ann Augustin, conducatorul cercetarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare