Bauturi

#sangria # retete sangria #preparare sangria

Cum prepari cea mai sanatoasa si delicioasa Sangria

Bauturile alcoolice sunt, de regula, pline de calorii goale. Asadar, ingrasa, dar nu ofera organismului niciun fel de nutrienti. Exista, totusi, o bautura alcoolica si sanatoasa, si gustoasa: Sangria facuta in casa!

De ce sa-ti cumperi de la magazin o bautura alcoolica care nu aduce niciun beneficiu organismul tau daca poti sa-ti prepari una si sanatoasa, si delicioasa chiar la tine acasa? Cel mult din lipsa de timp. Insa, chiar si in momentele in care te preseaza timpul, mai bine-ti aloci timp sa prepari o Sangria decat sa dai fuga la magazin sa cumperi.

O Sangria preparata in casa abunda in nutrienti benefici sanatatii, contine mult mai putin zahar decat cea cumparata si, dincolo de toate, n-ai absolut niciun dubiu cu privire la ce bei. Iata ce ai nevoie pentru zece pahare de Sangria!

Totul incepe cu vinul rosu, care contine antioxidantul puternic denumit resveratrolul, renumit pentru capacitatile sale benefice in tratarea bolilor de inima, de sange sau de ficat.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete