Bauturi

# De’Longhi #expresor cafea #cafea

De’Longhi lanseaza espressorul Dinamica Plus - Noul espressor ofera o cafea deosebita, dar si specialitati cu spuma de lapte, la o simpla atingere

Grupul italian De’Longhi lanseaza in piata din Romania noul espressor automat Dinamica Plus, cu numere de cod Ecam 370.95 si Ecam 370.85.

 

Espressorul incorporeaza tehnologiile si inovatiile De’Longhi, distingandu-se prin simplitatea si usurinta cu care permite oricarui utilizator sa-si prepare cafeaua cu o singura atingere, datorita interfetei touch-screen, dar si a conetivitatii cu dispozitivele mobile.

Dinamica Plus prepara 13 tipuri de bauturi de la espresso autentic pana la cappuccino, si le serveste la cele mai inalte standarde, ca un barista adevarat. Sistemul LatteCrema System ofera bauturilor pe baza de lapte spuma densa, cremoasa, cu o textura perfecta, ce se mentine.

Espressorul incorporeaza o rasnita cu 13 niveluri de macinare, datorita careia sunt extrase aroma si calitatile cafelei, sistemul Thermoblock confera temperatura potrivita fiecarei bauturi, iar presiunea de extractie este intre 9 si 12 bari.

Espressorul Dinamica Plus dispune de un ecran de 3.5″ color TFT (thin film transistor) full touch, usor de utilizat. Personalizarea si controlul se pot face atat de pe ecranul interactiv, cat si de pe telefonul mobil sau tableta, prin aplicatia „De’Longhi Coffee Link App”. Aceasta permite realizarea a trei profiluri, fiind ideal atat pentru utilizarea acasa de catre mai multi membri ai familiei, dar si la birou.

Dinamica Plus, pentru cei care iubesc adevaratul cappuccino

40% dintre romani obisnuiesc sa bea cappuccino, cafe latte si latte machiato, fiind cele mai consumate bauturi dupa espresso,, arata datele studiului „Consumer Decision Journey”, realizat de Spark Foundry, in 2019,  la nivel national, pe un esantion de 1000 de repondenti, prin metoda CAWI (Computer Assisted Web Interviews). Studiul mai arata ca sistemul de spumare a laptelui este un criteriu important pentru 30% dintre cei care aleg un espressor. Pentru a raspunde exigentelor acestei categorii, espressorul Dinamica Plus realizeaza Cappuccino, CappuccinoMix, Cappuccino+, Latte Macchiato, Espresso Macchiato, Flat White, dar si simpla spuma de lapte. LatteCrema System este o tehnologie De’Longhi care prin amestecul de aburi, aer si lapte, face ca spuma sa fie densa, cremoasa, fina, la temperatura perfecta, oferindu-i rezistenta pana la ultima picatura.

Pentru a pastra temperatura laptelui la nivle optim, espressorul este dotat cu o carafa usor de curatat si de depozitat in frigider.

Espressorul Dinamica Plus este disponibil in trei nuante, respectiv negru, argintiu si titanium, se comercializeaza exclusiv in reteaua de parteneri De’Longhi, si se gaseste sub urmatoarele coduri: Dinamica Plus ECAM370.85.B, Dinamica Plus ECAM 370.85.SB, Dinamica Plus ECAM370.95.T.

Advertorial

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului