Daca ai de organizat o petrecere si nu stii ce bautura sa pregatesti, opreste-te la o reteta de punci . Amestecul de portocale, lamai, struguri, prune, ananas si ceai va fi unul foarte gustos. In plus, gheata zdrobita ii va da un plus de savoare.
Ingrediente pentru punciul de fructe de toamna
- 6 portocale stoarse
- 6 lamai stoarse
- 1 kilogram de struguri taiati in jumatate, fara samburi
- 1 kilogram de prune, fara samburi si tocate in bucatele mici
- 1 ananas proaspat, decojit si taiat in bucatele mici
- 2 cani zahar
- 6 cani ceai negru
-
7 cani de gheata.
Cum se prepara punciul de fructe de toamna
Intr-un vas mare, combina sucul de portocale, lamaile stoarse, strugurii, prunele si ananasul.
Zdrobeste gheata.
Amesteca zaharul cu ceaiul si gheata, apoi toarna-le in vasul cu suc de fructe . Amesteca bine.
Cum se serveste punciul de fructe de toamna
Se serveste imediat.