Bauturi

#bautura #punci #fructe

Punci din fructe inghetate

Pentru acest punci ai nevoie de doar trei ingrediente : fructe , apa si o bautura de tip cola. Este usor de preparat, insa pentru a-l pregati ai nevoie de congelator , pentru a transforma sucul de fructe in cuburi de gheata. Aroma acestor cuburi se va lasa in bautura pe parcursul topirii lor.
 

Ingrediente pentru punciul din fructe inghetate
 

  • 4 cani de suc de fructe (foloseste fie sucul unui singur tip de fruct, fie un suc de fructe asortate)
  • 1,5 cani cola
  • 3 cani apa gazoasa.
     

Cum se prepara punciul din fructe inghetate
 

Stoarce fructele (ananas, portocale, struguri, lamai) pe care le-ai ales pentru sirop. Pune siropul in forma pentru cuburi de gheata si baga-l la congelator.

Dupa ce sucul a inghetat, scoate cuburile si pune-le intr-un vas mai mare. Adauga deasupra restul de ingrediente si amesteca bine.
 

Cum se serveste punciul din fructe inghetate
 

Serveste-l imediat. Foloseste pahare mari si imparte cuburile din suc de fructe in mod egal in pahare astfel incat aroma bauturii sa fie aceeasi in fiecare pahar.
 

Sursa foto : fusionlivingblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bauturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare