Bauturi

#punci #ajun #craciun #culinar #reteta #bauturi

Punciul Ajunului de Craciun

Ajunul Craciunului este pentru fiecare dintre noi ocazia de a ne strange in jurul bradului, alaturi de cei dragi. Si pentru ca aceasta zi este motiv de sarbatoare , ce alt mod mai potrivit de a sarbatori exista decat cu un pahar in mana, savurand o bautura usoara care sa te introduca in atmosfera de sarbatoare: punciul Ajunului de Craciun.

Ingrediente pentru punciul Ajunului de Craciun:

  • 1 sticla de 1 litru de suc de coacaze
     
  • 1 cutie de suc de ananas neindulcit
     
  • 2 cani suc de portocale
     
  • Doua treimi de cana de suc de lamaie
     
  • O jumatate de cana de zahar
     
  • 2 lingurite de esenta de migdale
     
  • O sticla de un litru de bautura de tip Cola (peste care adaugati ghimbir) sau alta bautura pe baza de ghimbir.


Cum sa prepari punciul Ajunului de Craciun:

  • Amesteca ingredientele, in afara de bautura pe baza de ghimbir.
     
  • Inainte de a servi, adauga aceasta bautura de tip Cola, amestecand bine.


Cum sa servesti punciul Ajunului de Craciun:

In pahare sau cani de sticla mari, dupa ce in prealabil ai amestecat bine in recipientul in care l-ai preparat.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bauturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.