Bauturi

#cafea #ciocolata #bauturi #bauturi calde

Sarut de cafea cu ciocolata

Sarutul de cafea cu ciocolata este o bautura speciala. Avand la baza cafeaua, un element obisnuit pentru omul modern si ciocolata, un ingredient savuros pentru fiecare dintre noi, rezultatul este o licoare cu aroma surprinzatoare. In plus, este si o bautura usor de preparat.
 

Ingrediente pentru o portie de sarut de cafea cu ciocolata :
 

  • 25 de mililitri lichior de cafea
     
  • 25 de mililitri de lichior “Irish cream liqueur”
     
  • 15 mililitri de lichior- crema de cacao
     
  • o lingura de lichior de portocale
     
  • o cana de cafea fierbinte, proaspat preparata
     
  • doua linguri de frisca
     
  • 45 de mililitri de sirop de ciocolata
     
  • o cireasa.
     

Cum se prepara sarutul de cafea cu ciocolata:
 

  • Intr-o cana amesteca lichiorul de cafea, lichiorul “Irish cream liqueur”, lichiorul- crema de cacao si lichiorul de portocale.
     
  • Umple cana apoi cu cafeaua fierbinte, proaspat preparata.
     
  • Pune-i deasupra un mot de frisca, peste care toarna usor siropul de ciocolata.
     

Cum se serveste sarutul de cafea cu ciocolata:
 

  • Se serveste imediat, cald, ornat cu o cireasa.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bauturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.