Bauturi

#CasualChic #Lambrusco #ZAREA #BeLively #ShareTheJoY #ZAREADay-to-day #RacorireCuStil #vinspumant #prosecco

Vara efervescenta si bizar de racoroasa cu Zarea Lively Collection

Viata e o insiruire de momente, momentele efervescente, in care suntem noi insine, momente vii cand impartasim distractia, prieteniile, placerea si mancarea. Iar torida vara poate fi o insiruire de momente racoroase, alaturi de ZAREA Lively Collection.

Nou intrate in familia ZAREA Lively Collection, cele doua sortimente de Lambrusco te vor surprinde si te vor incanta, depasind orice asteptare. Ce poate fi mai placut decat un vin frizzante elegant, usor de baut si delicat, savurat indiferent de moment, fie ca e vorba de un brunch, o petrecere neplanificata sau o cina clasica in compania celor dragi.

Cele doua sortimente de ZAREA Lambrusco, Rose si Rosu, sunt vinuri frizzante, casual-chic a caror exuberanta spumoasa complimenteaza multe tipuri de mancaruri si pentru a caror savurare nu trebuie sa existe o ocazie speciala.

Din gama ZAREA Lively Collection mai fac parte ZAREA Prosecco si ZAREA Gran Secco Rose. Acestea propun o alternativa fresh, florala pentru vinurile spumante extra-seci, fiind spumante usoare, cu perlaj ager si persistent. Gama ZAREA Lively Collection, alaturi de vinurile spumante din colectia ZAREA I Love (Tamaioasa Romaneasca si Muscat Rose) sunt cele doua sugestii efervescente propuse iubitorilor de vinuri care vor sa isi racoreasca cu stil verile fierbinti.

Compania ZAREA reprezinta expresia traditiei si experientei in vinuri spumante in Romania. Cu o expertiza de peste 100 de ani, datand inca din 1912, ZAREA este cea mai dinamica si mai inovatoare companie romaneasca din segmentul vinurilor spumante.

Mai multe informatii pe site-ul oficial: www.zarea.ro , dar si pe retelele sociale: www.facebook.com/zarearomania si www.instagram.com/zarearomania

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bauturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.