- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina
2. Supa de sfecla rosie, coriandru si nuca de cocos
Sursa foto: onceuponacuttingboard.com
Ingrediente
- 2 sfecle rosii, taiate cubulete
- 1 morcov mare, taiat bucati
- 4 cani de apa
- 1/2 cana ceapa tocata
- 1/4 cana coriandru proaspat
- 2 catei de usturoi
- 3 linguri de fulgi de nuca de cocos
- 1/2 lingura ulei de cocos
- 1/2 lingurita sare
- 1/4 lingurita piper
Mod de preparare:
Pune apa intr-o oala la fiert si adauga, pe rand, toate legumele si mirodeniile. Lasa-le sa fiarba in jur de 25-30 minute, acoperite cu un capac, pana cand sfecla se inmoaie. Transfera totul intr-un blender si mixeaza ingredientele. Subtiaza piureul cu zeama in care au fiert legumele.
- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina