- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
1. Supa cu spanac, broccoli si ghimbir
Sursa foto: taste.com.au
Ingrediente:
- 1 lingura de ulei de masline
- 1 catei de usturoi
- 2 linguri de ceapa tocata
- 1 bucata de ghimbir, de 2.5 cm
- 4 cesti de florete de broccoli
- 250 g spanac proaspat
- 3 buc. de pastarnac, taiate bucati
- 2 tije de telina, taiate bucati
- 1 legatura patrunjel
- 1 lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune uleiul de masline la incins intr-o oala pentru supa. Adauga la calit usturoiul, ceapa si ghimbirul, apoi broccoliul, spanacul, pastarnacul, telina si patrunjelul. Lasa-le cateva minute, apoi acopera legumele cu apa. Lasa-le sa fiarba, acoperite, cam 15 minute sau pana cand legumele se inmoaie. Pune apoi legumele in blender, mixeaza-le si, cu zeama ramasa, subtiaza piureul format, pana devine o supa crema. Asezoneaza supa cu sare, piper si zeama de lamaie.
Sursa foto principala: Onceuponacuttingboard.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina