Ciorbe & Supe

#pui #carne #legume #bors

Ciorba de bors cu pui si legume

Ciorba de bors cu pui este hranitoare si gustoasa. Foloseste legume si zarzavat , din cele pe care le preferi, orez, bors, oua si smantana.

Ingrediente pentru ciorba de bors cu pui
 

  • 1kg 300 carne de pui
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 100 gr morcovi
  • 200 gr ceapa
  • 400 gr rosii
  • 100 gr orez
  • 2 linguri marar
  • 4 oua batute
  • 400 ml bors
  • 200 gr smantana
  • sare dupa gust
     

Cum se prepara ciorba de pui cu bors
 

Pune la fiert intr-o oala cu apa, morcovul, ceapa, pastarnacul si patrunjelul. Cand legumele sunt aproape fierte, adauga carnea de pui, taiata in bucatele, orezul si rosiile. Fierbe intre timp borsul si apoi adauga-l si pe el in ciorba.

Lasa ciorba la fiert pana cand carnea de pui a fiert bine . Adauga apoi ouale si smantana si se amesteca.
 

Cum se serveste ciorba de bors cu pui
 

Se serveste cu verdeata tocata pe deasupra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din ciorbe-supe

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului