Ciorbe & Supe

#culinar #ingrediente #reteta #ciorba de fasole #fasole

Ciorba de fasole

ciorba de fasole alba este o mancare traditionala romaneasca, foarte consistenta, sanatoasa si cu un grad de complexitate destul de redus.
De ce ingrediente ai nevoie:
  • O jumatate de kg fasole alba
  • 2 morcovi
  • 2 – 3 cepe
  • 4 – 5 rosii
  • O legatura de patrunjel
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • Ulei
  • Sare si piper.

Cum se prepara:

  • Fasolea se spala bine si se pune la fiert in apa rece (este indicat sa se fiarba in doua ape).
  • Legumele se curata, se taie marunt si se adauga in oalacu fasolea care este pe jumatate fiarta. Se adauga pasta de tomate si se lasa la fiert.
  • La final se adauga sarea, piperul si patrunjelul .

Cum se serveste:

  • Ciorba de fasole se serveste calda, eventual cu ceapa.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.