Ciorbe & Supe

#potroace #legume #pui

Ciorba de potroace

Ciorba de potroace este una dintre preferatele romanilor. Potrivita in special dupa petrecerile cu multa bautura, aceasta ciorba este revigoranta si gustoasa.

 

Ingrediente pentru ciorba de potroace

 

  • 1 kilogram tacamuri de pui
  • 300 grame pipote
  • 50 grame orez
  • 50 grame radacina de patrunjel
  • 50 grame pastarnac
  • 300 grame rosii
  • 100 grame morcovi
  • 50 grame telina
  • 3 cepe
  • 50 grame bulion
  • leustean
  • sare
  • piper.

 

Cum se prepara ciorba de potroace

 

Intr-o oala, opararesti tacamurile de pui si pipotele. Apoi le scurgi si le pui la fiert. Intre timp, cureti legumele si le tai cubulete. Tai rosiile marunt. Dupa ce ai tocat toate legumele le adaugi peste tacamurile de pui. Lasi sa fiarba pana cand este gata.

Catre final, adauga orezul si rosiile tocate marunt. Mai lasa ciorba sa fiarba 10 minute la foc mic.

 

Cum se serveste ciorba de potroace

 

Ciorba de potroace se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra. Mai poti adauga si otet si smantana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului