Ciorbe & Supe

#morcovi #ardei #ceapa #oua #smantana #ciorba #cartofi #telina #tarhon #ciolan # afumatura

Ciorba de tarhon cu afumatura

Ciorba de tarhon cu afumatura este potrivita pentru serile friguroase de toamna. Are o textura consistenta, un gust puternic aromat si bun. O poti servi cu paine calda cu seminte.
 

Ingrediente pentru ciorba de tarhon cu afumatura
 

  • 500 grame ciolan afumat
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1 pastarnac
  • 5 galbenusuri
  • 500 grame smantana
  • 30 grame tarhon.
     

Cum se prepara ciorba de tarhon cu afumatura
 

Taie ciolanul afumat in cubulete. Taia apoi si legumele.

Intr-o oala caleste legumele cateva minute. Adauga si afumatura si lasa pe foc timp de 10 minute.

Toana apa peste ingrediente si lasa la fiert timp de 30 - 40 de minute.

Intre timp amesteca galbenusurile cu smantana. Adauga treptat peste aceasta compozitie 3 - 4 polonice din ciorba si amesteca bine.

Toarna apoi apoi smantana in ciorba, amesteca bine si lasa ciorba sa mai fiarba timp de 30 de minute.

Adauga apoi tarhonul si amesteca bine. Mai lasa ciorba la foc timp de 10 minute.
 

Cum se serveste ciorba de tarhon cu afumatura
 

Ciorba de tarhon cu afumatura se serveste calda cu paine taraneasca cu seminte.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare