Ciorbe & Supe

#varza #morcovi #ceapa #patrunjel #paste #porc #smantana #ciorba #conopida #bulion # afumatura

Ciorba de toamna cu porc, conopida si varza

Ciorba de toamna cu porc, conopida si varza este un preparat satios si foarte gustos, pe care il poti face in zilele reci de toamna.
 

Ingrediente pentru ciorba de toamna cu porc, conopida si varza
 

  • 1/2 conopida (buchetele)
  • 3 linguri afumatura de porc
  • 1/2 pachet paste fainoase
  • 1/2 varza tocata
  • 1 ardei gras, taiat
  • 1 ceapa, taiata
  • 3 morcovi
  • 2 patrunjel (radacini si frunze)
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura bulion
  • 1 lingura smantana
  • sare si piper dupa gust.
     

Cum se prepara ciorba de toamna cu porc, conopida si varza
 

Se prepara afumatura de porc, apoi se pun la fiert morcovii si radacinile de patrunjelul. Adauga apoi buchetelele de conopida si varza.

Pune ardeiul si ceapa intr-o tigaie cu ulei si soteaza-le putin, apoi adauga-le in oala. Toarna bulionul si adauga pastele. Condimenteaza cu sare si piper si apoi lasa ciorba la fiert pana cand da in clocot. Toaca frunzele de patrunjel si adauga-le in ciorba. Adauga afumatura.
 

Cum se serveste ciorba de toamna cu porc, conopida si varza
 

Se serveste cu putina smantana pe deasupra.
 

Sursa foto: tisjir.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului