O reteta potrivita pentru iarna este supa chinezeasca de pui cu cartofi . Este o mancare usoara, pe care o poti face in aproximativ doua ore.
Ingrediente pentru supa chinezeasca de pui cu cartofi
- 3 cartofi taiati cubulete
- 1 pulpa de pui
- 1 morcov , taiat
- 1 nap, taiat
- 1 ceapa, taiata
- 5 catei de usturoi , tocati
-
sare si piper dupa gust
Cum se prepara supa chinezeasca de pui cu cartofi
Pune intr-o cratita, la foc iute, cartofii, morcovii, napul, ceapa, usturoiul si carnea. Acopera totul cu apa. Lasa-le pe foc pana incep sa fiarba, apoi da focul mai mic si lasa mancarea asa pentru 50 de minute. Scoate grasimea de la suprafata daca nu-ti place, apoi pune sare si piper dupa gust.
Scoate apoi carnea de pui din supa si las-o pe o farfurioara, sa se raceasca. Scoate carnea de pe os si pune bucatelele de carne inapoi in supa. Osul il poti arunca, precum si pielea. Mai lasa supa pe foc cam 30 de minute.
Cum se serveste supa chinezeasca de pui cu cartofi
Se serveste calda.