Ciorbe & Supe

#fasole #retete de post #patrunjel

Reteta de post: ciorba de fasole verde

ciorba de fasole verde este unul dintre cele mai cunoscute preparate in bucataria romaneasca. O poti face fara iaurt in perioada de post.

Ingrediente pentru ciorba de fasole verde
 

  • 1 kg fasole verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • cimbru
  • 1 ½ ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 1 morcov
  • 2 rosii (pulpa)
  • sare
     

Cum se prepara ciorba de fasole verde
 

Taie capetele de la fasole si arunca-le. Taie marunt rosiile, ceapa, ardeii si verdeata. Rade morcovul. Caleste in ulei ierburile si legumele, cu exceptia fasolei.

Apoi se pune compozitia din tigaie intr-o oala si se adauga apa. Pune oala la fiert, iar cand da in clocot adauga si fasolea, pentru 30 de minute. Condimenteaza dupa gust.
 

Cum se serveste ciorba de fasole verde
 

Se serveste calda.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare