Ciorbe & Supe

#ciorba #zarzavat #piper #dafin

Reteta de post: ciorba de legume si zarzavat

In post poti sa faci o ciorba cu multe legume. Este hranitoare si sanatoasa. Preparatul este gata in aproximativ o ora si jumatate sau doua ore.

Ingrediente pentru ciorba de legume si zarzavat
 

  • 1 legatura de telina, taiata
  • 2 cuburi concentrat de supa de legume
  • 1 dovlecel, taiat
  • 6 cepe, taiate
  • 1 ardei gras, verde, taiat
  • 8 rosii, taiate
  • 1 capatana medie de varza , taiata
  • 2 catei de usturoi
  • 1 frunza de dafin
  • boabe de piper negru
     

Cum se prepara ciorba de legume si zarzavat
 

Pune intr-o cratita varza, ceapa, telina, rosiile, dovlecelul si ardeiul gras. Toarna apa pana sunt acoperite. Adauga apoi concentratul de supa, piperul, usturoiul si dafinul.

Lasa mancarea la foc mediu, sa fiarba, pana cand da in clocot. Apoi da focul mai mic si las-o sa fiarba 1h30 pana cand ciorba este gata.
 

Cum se serveste ciorba de legume si zarzavat
 

Se serveste calda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din ciorbe-supe

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului