Supa de vacuta cu taitei este satioasa si gustoasa, potrivita pentru alimentatia celor mici. Se poate servi cu paine taraneasca prajita si stropita cu putin ulei de masline.
Ingrediente pentru supa de vacuta cu taitei
- 500 grame carne tocata de vita
- 700 grame sos de tomate
- 300 ml supa de legume
- 250 grame fasole verde
- 250 grame taitei
- 10 grame busuioc uscat
- 1 dovlecel.
Cum se prepara supa de vacuta cu taitei
Intr-o oala, caleste carnea de vita in putin ulei incins. Adauga sosul de de tomate, supa, fasolea, taiteii si 3 cani de apa. Lasa pe foc pana da in clocot.
Da apoi focul mai mic, acopera oala si mai lasa la fiert timp de 10 - 15 minute. Ai grija sa mai amesteci din cand in cand.
Adauga dovlecelul tocat si mai lasa la fiert timp de 10 - 15 minute.
Cum se serveste supa de vacuta cu taitei
Supa de vacuta cu taitei se serveste ca atare.