Ciorbe & Supe

#paste #retete paste #retete miel #ciorba de miel #bors de miel

Retete de Paste: Bors de miel

Una dintre mancarurile traditionale care nu trebuie sa iti lipseasca la masa de Paste este deliciosul bors de miel.


Ingrediente pentru borsul de miel:

  • 800 g carne de miel
  • 500 g ceapa uscata
  • 100 g morcovi
  • 100 g telina
  • 200 g ceapa verde
  • 100 ml ulei
  • 500 ml bors
  • 50 g patrunjel verde
  • 50 g leustean
  • sare


Cum se prepara borsul de miel:

Curata zarzavatul, spala-l si taie-l felii. Curata ceapa verde si cea uscata si taie-le marunt. Inabuse apoi ceapa verde in ulei de masline, apoi pune ceapa uscata si zarzavatul la fiert in apa cu sare.

Dupa ce s-au fiert pe jumatate, adauga carnea de miel taiata bucati micute. Cand carnea este fiarta adauga borsul, pe care il fierbi inainte separat si il strecori, si ceapa verde inabusita.

Lasa apoi sa mai fiarba aproximativ 5-10 minute apoi adauga sare, dupa gust.


Cum se serveste borsul de miel:

Borsul de miel se serveste fierbinte cu verdeata taiata marunt.

Sursa foto: curademiere.ro

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.