Supa crema de conopida se prepara repede, este sanatoasa si foarte delicioasa. Servita fierbinte, cu patrunjel si crutoane este un adevarat deliciu.
Ingrediente pentru supa crema de conopida
- 50 grame unt
- o ceapa mica taiata
- 500 grame de conopida
- 300 ml supa de pui
- 50 grame faina
- 500 ml lapte
- 300 grame cascaval ras
- patrunjel
- sare
- piper.
Cum se prepara supa crema de conopida
Topeste untul intr-o oala. Adauga ceapa si caleste-o. Adauga conopida si supa de pui. Tine compozitia pe foc pana fierbe. Acopera apoi oala cu un capac, da focul mai mic si mai lasa la fiert timp de 15 - 20 de minute.
Amesteca faina cu laptele, astfel incat sa nu se formeze cocoloase. Adauga compozitia cu faina in oala cu supa. Amesteca bine toate ingredientele si lasa pe foc pana compozitia se leaga frumos.
Ia oala cu supa de pe foc. Adauga cascavalul ras si amesteca pana acesta se topeste. Adauga sare si piper dupa gust.
Cum se serveste supa crema de conopida
Supa crema de conopida se serveste calda, cu patrunjel si crutoane.