Ciorbe & Supe

#peste #supa #mancare

Supa de peste cu legume

Daca vrei sa incerci o o supa italieneasca cu peste, foloseste aceasta reteta. Vei obtine o supe delicioasa cu legume si bucati de peste proaspat, care ii va incanta mai ales pe copii, prin gustul sau usor acrisor si abundenta de legume.
 

Ingrediente pentru supa italieneasca de peste cu legume
 

  • 1 cutie de rosii zdrobite
  • 1 cana apa
  • 4-5 linguri de ulei de masline
  • 100 de grame de ceapa tocata
  • 4 catei de usturoi
  • 4 cuburi de concentrat de pui
  • 3 cozi de telina, taiate marunt
  • 50 de grame de morcovi feliati
  • 1 capatana de varza taiata fin
  • 1 punga legume congelate (pastai de fasole si morcovi)
  • 1 punga de mazare inghetata
  • 500 de grame de cod proaspat, taiat bucati
  • condimente : oregano, busuioc, piper, praf de usturoi
  • optional: dovlecei , ciuperci.
     

Cum se prepara supa italieneasca de peste cu legume
 

Pune intr-un blender rosiile cu apa si amesteca-le bine. Intr-o cratita mare, pune la infierbantat uleiul de masline si adauga pe rand ceapa, usturoiul, telina, morcovii, varza si concentratul de pui. Prajeste-le la foc iute pentru cateva minute, adauga sosul de rosii din blender, acopera cratita si lasa-le sa fiarba pentru 1,5 ore.

Adauga si celelalte ingrediente si mai lasa-le sa fiarba inca o jumatate de ora. Inainte de a adauga pestele, asigura-te ca nu mai are oase ramase in el.

Cand este aproape gata, asezoneaza supa cu condimente si mai las-o sa fiarba 2-3 minute.
 

Cum se serveste supa italieneasca de peste cu legume
 

Se serveste calda. Ii poti alatura paine prajita.

Pofta buna!

Sursa foto : harriettstomato.typepad.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului