Supa de pui si sparanghel este ideala pentru serile racoroase din sezonul rece. Se prepara repede si este foarte sanatoasa. Pentru un gust mai intens o poti asezona cu smantana.
Ingrediente pentru supa de pui si sparanghel
- 2 litri supa de pui
- 1 praz
- 2 piepti de pui prajiti
- sparanghel
- patrunjel
- sare
- piper.
Cum se prepara supa de pui si sparanghel
Incalzeste supa de pui. Adauga prazul taiat cubulete si lasa supa de foc pana da in clocot. Da apoi focul mai mic si lasa sa mai fiarba timp de 10 minute. Intre timp, taie pieptul de pui in fasii subtiri.
Adauga apoi in supa si sparanghel, patrunjel, sare si piper. Amesteca bine si mai lasa sa fiarba timp de 5 minute.
Cum se serveste supa de pui si sparanghel
Intr-un bol, pune cateva bucati de sparanghel din supa, toarna apoi supa. Pune in bol si feliile de piept de pui. Aceasta supa mai poate fi servita si cu paine prajita.