Ciorbe & Supe

#supa #rata #rosii #telina #ceapa

Supa de rata

Supa de rata este ideala pentru serile racoroase. Se prepara repede si are o aroma speciala. Se serveste fierbinte, cu smantana si patrunjel tocat pe deasupra.
 

Ingrediente pentru supa de rata
 

  • 1 carcasa de rata
  • 250 grame rosii tocate
  • 3 teline
  • 1 ceapa
  • 200 grame linte
  • rozmarin proaspat
  • oregano
  • foi de dafin
  • busuioc
  • pudra de usturoi
  • sare
  • piper.

 

Cum se prepara supa de rata
 

Fierbe carcasa de rata in 3 litri de apa, timp de o ora. Scurge apoi carcasa de apa si indeparteaza oasele. Aseaza carnea intr-un bol.

Pune din nou la fiert supa in care a fiert carcasa. Adauga legumele tocate si condimentele dupa gust. In timp ce supa fierbe, taie in cubulete carnea de rata. Adauga carnea in supa.

Lasa supa la fiert timp de o ora.
 

Cum se serveste supa de rata
 

Supa de rata se serveste calda, cu putina smantana si patrunjel tocat pe deasupra.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.