Ciorbe & Supe

#supa #retete #somon # ciorbe si supe # supa de somon

Supa de somon

Supa de somon este un preparat cald, savuros si cremos, ideal pentru serile reci. Se prepara usor si se serveste cu cascaval ras.

Ingrediente pentru supa de somon


20 grame unt
1 ceapa tocata
100 grame telina tocata
2 ardei tocati
1 catel de usturoi
20 grame faina
3 cartofi tocati
3 morcovi tocati
500 ml supa de pui
5 grame marar
200 ml lapte
200 grame porumb fiert
350 grame somon
200 grame cascaval ras
sare
piper.

Cum se prepara supa de somon

Intr-o oala topeste untul si adauga ceapa, telina si ardeiul. Lasa la calit timp de 5 - 10 minute. Adauga usturoiul si faina si amesteca usor.

Adauga apoi si cartofii, supa si mararul. Asezoneaza cu sare si piper. Lasa pe foc pana da in clocot. Da apoi focul mai mic si mai lasa sa fiarba timp de 20 de minute, pana cand cartofii se inmoaie.

Adauga apoi laptele, porumbul si somonul. Mai lasa pe foc timp de 10 minute.

Cum se serveste supa de somon

Supa de somon se serveste calda, cu cascaval ras pe deasupra.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete