Supa italiana cu paste si carnaciori este un preparat satios, potrivit pentru zilele reci de toamna.
Ingrediente pentru supa italiana cu paste si carnaciori
- 100 g carnaciori afumati
- 1 lingura ulei
- 3 morcovi
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- 100 g suc de rosii
- 1/4 lingurita busuioc uscat
- 150 g paste scurte
- 1 legatura frunze spanac
- 50 g parmezan ras
- 2 l apa
- sare
- piper
Cum se prepara supa italiana cu paste si carnati
Curata legumele si taie-le cat mai marunt, apoi pune-le la fiert in apa clocotita.
Separat, rumeneste carnaciorii taiati felii in ulei incins, apoi adauga si spanacul tocat marunt si lasa-l sa se caleasca usor.
Adauga pastele peste apa cu legume, iar dupa ce acestea s-au fiert, adauga sosul de rosii, spanacul, busuiocul uscat si carnaciorii.
Adauga sare si piper dupa gust.
Cum se serveste supa italiana cu paste si carnaciori
Serveste supa clocotita, cu parmezan ras deasupra.
Sursa foto: myrecipes.com