Supa italieneasca de legume este un preparat gustos si sanatos, de post, ideal pentru hidratare si vitaminizare - lucruri de care avem atat de mare nevoie la inceputul primaverii!
Ingrediente pentru supa italieneasca de legume
- 800 g de supa de legume
- 800 g de rosii decojite si pasate
- 2 morcovi
- 1/2 ceasca de fasole verde congelata
- 1 tulpina de telina
- 1/3 ceasca de arpagic congelat
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura de patrunjel uscat
- 3/4 lingurita de busuioc uscat
- 2-3 frunze de dafin
- 1 cub de concentrat vegetal pentru supa
- 1/2 ceasca de macaroane
- 400 g de fasole uscata conservata
- 3 dovlecei zucchini mici
Cum se prepara supa italieneasca de legume
Adu la fierbere intr-o cratita mare supa de legume, rosiile, morcovii taiati rondele, fasolea verde, telina maruntita, arpagicul, usturoiul pisat, busuiocul, frunzele de dafin si concentratul vegetal. Lasa-le sa fiarba timp de 15 minute si adauga macaroanele, fasolea scursa si dovleceii taiati cubulete. Mai fierbe 15-20 de minute.
Cum se serveste supa italieneasca de legume
Indeparteaza frunzele de dafin si serveste supa fierbinte. Serveste-o cu patrunjel proaspat presarat deasupra. Nu vei avea nevoie de paine, intrucat macaroanele si fasolea sunt destul de satioase si te vor energiza.
Sursa foto: carriesexperimentalkitchen.com