Ciorbe & Supe

#supa #supa italieneasca # supa cu legume #retete post #supa post

Retete de post: Supa italieneasca de legume

Supa italieneasca de legume este un preparat gustos si sanatos, de post, ideal pentru hidratare si vitaminizare - lucruri de care avem atat de mare nevoie la inceputul primaverii!

Ingrediente pentru supa italieneasca de legume

  • 800 g de supa de legume
  • 800 g de rosii decojite si pasate
  • 2 morcovi
  • 1/2 ceasca de fasole verde congelata
  • 1 tulpina de telina
  • 1/3 ceasca de arpagic congelat
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de patrunjel uscat
  • 3/4 lingurita de busuioc uscat
  • 2-3 frunze de dafin
  • 1 cub de concentrat vegetal pentru supa
  • 1/2 ceasca de macaroane
  • 400 g de fasole uscata conservata
  • 3 dovlecei zucchini mici

Cum se prepara supa italieneasca de legume

Adu la fierbere intr-o cratita mare supa de legume, rosiile, morcovii taiati rondele, fasolea verde, telina maruntita, arpagicul, usturoiul pisat, busuiocul, frunzele de dafin si concentratul vegetal. Lasa-le sa fiarba timp de 15 minute si adauga macaroanele, fasolea scursa si dovleceii taiati cubulete. Mai fierbe 15-20 de minute.

Cum se serveste supa italieneasca de legume

Indeparteaza frunzele de dafin si serveste supa fierbinte. Serveste-o cu patrunjel proaspat presarat deasupra. Nu vei avea nevoie de paine, intrucat macaroanele si fasolea sunt destul de satioase si te vor energiza.

Sursa foto: carriesexperimentalkitchen.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului