de legume este o mancare cu de toate. Preparatul are multe ingrediente care realizeaza o mancare satioasa si foarte gustoasa.
Ingrediente pentru supa italieneasca de legume cu vita
- 450 gr carne tocata vita
- 1 cana ceapa taiata
- 1 cana telina taiata
- 1 cana morcovi taiati
- 2 catei usturoi, tocati
- 1 cana rosii decojite, taiate
- 1 cana sos de rosii
- 2 cani fasole, scursa
- 2 cani apa
- 5 lingurite concentrat supa de vita
- 1 lingura patrunjel uscat
- 1/2 lingurita busuioc uscat
- 2 cani varza taiata
- 1 cana porumb
- 1 cana fasole verde
-
1 cana paste.
Cum se prepara supa italieneasca de legume cu vita
Prajeste carnea tocata intr-o tigaie pana cand isi schimba culoarea. Scurge-o de grasime. Adauga ceapa, telina, morcovii, usturoiul, rosiile, sosul de rosii, fasolea, apa si concentratul. Pune apoi busuioc, patrunjel si oregano. Lasa la fiert supa 20 de minute.
Adauga varza, fasolea verde, porumbul si pastele. Lasa sa dea in clocot, apoi da focul mai mic. Fierbe supa pana cand legumele sunt moi, iar pastele au devenit al dente. Adauga apa daca este nevoie.
Cum se serveste supa italieneasca de legume cu vita
Se serveste calda.
Sursa foto: tasteofhome.com