Ciorbe & Supe

#otet balsamic #ceapa #ulei de masline #supa #paste #parmezan #fasole #cartofi #telina #supa minestrone

Supa minestrone de toamna

In serile racoroase de toamna, incalzeste-te cu un bol de supa minestrone . Este satioasa, gustoasa si foarte aromata. O poti servi cu parmezan ras si paine taraneasca.
 

Ingrediente pentru supa minestrone de toamna
 

  • 10 ml ulei de masline
  • 1 ceapa tocata
  • 2 tije de telina tocate
  • 1 bulb fenicul taiat in cubulete
  • 2 cartofi taiati in cubulete
  • 2 catei de usturoi
  • 1 conserva de rosii
  • 1 litru supa de pui
  • 450 grame fasole
  • 20 ml otet balsamic
  • 300 grame paste pentru supa
  • parmezan ras
  • sare
  • piper.
     

Cum se prepara supa minestrone de toamna
 

Incinge uleiul intr-o cratita. Adauga ceapa, telina, feniculul, cartofii si usturoiul. Lasa pe foc timp de 5 - 10 minute.

Adauga rosiile si sucul pe care il lasa, supa de pui si fasolea. Asezoneaza cu sare si piper. Da focul mai mare si lasa supa sa dea in clocot. Da apoi focul mai mici si mai lasa la fiert timp de 10 - 15 minute.

Adauga otetul si asezoneaza cu sare si piper. Adauga si pastele. Amesteca si mai lasa la fiert cateva minute.
 

Cum se serveste supa minestrone de toamna
 

Supa minestrone se serveste cu parmezan ras pe deasupra.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete