In serile racoroase de toamna, incalzeste-te cu un bol de supa minestrone . Este satioasa, gustoasa si foarte aromata. O poti servi cu parmezan ras si paine taraneasca.
Ingrediente pentru supa minestrone de toamna
- 10 ml ulei de masline
- 1 ceapa tocata
- 2 tije de telina tocate
- 1 bulb fenicul taiat in cubulete
- 2 cartofi taiati in cubulete
- 2 catei de usturoi
- 1 conserva de rosii
- 1 litru supa de pui
- 450 grame fasole
- 20 ml otet balsamic
- 300 grame paste pentru supa
- parmezan ras
- sare
-
piper.
Cum se prepara supa minestrone de toamna
Incinge uleiul intr-o cratita. Adauga ceapa, telina, feniculul, cartofii si usturoiul. Lasa pe foc timp de 5 - 10 minute.
Adauga rosiile si sucul pe care il lasa, supa de pui si fasolea. Asezoneaza cu sare si piper. Da focul mai mare si lasa supa sa dea in clocot. Da apoi focul mai mici si mai lasa la fiert timp de 10 - 15 minute.
Adauga otetul si asezoneaza cu sare si piper. Adauga si pastele. Amesteca si mai lasa la fiert cateva minute.
Cum se serveste supa minestrone de toamna
Supa minestrone se serveste cu parmezan ras pe deasupra.