Deserturi

#deserturi inspaimantatoare #deserturi Halloween # retete halloween #deserturi

4 deserturi pentru petrecerea de Halloween

De Halloween nu doar deserturile cu dovleac se vor afla pe masa celor care petrec, ci si alte dulciuri care sa fie in ton cu sarbatoarea. Inspira-te din urmatoarele retete de deserturi, pentru a-ti surprinde si tu in mod placut invitatii la petrecerea de Halloween. Iar daca faci mai multe fursecuri inspaimantatoare, ii poti trata cu ele, chiar si pe colindatorii care vor aparea la usa in seara de Halloween.

Mumii din banane

Sursa foto: womansday.com

Ingrediente

  • 4 banane
  • 450 grame de ciocolata alba
  • 30 grame ciocolata alba
  • 16 bomboane M&M
  • Chipsuri de cicolata cu lapte
  • 8 bete de acadea

Cum se prepara:

Pune intr-o tava hartie pergament. Infige in cate o jumatate de banana cate un bat de acadea si pune-le la congelator, cel putin 2 ore. Pune la topit 450 de grame de ciocolata alba, apoi scufunda pe rand, in ciocolata, cate o jumatate de banana. Pune jumatatile de banana imediat inapoi pe hartia pergament si pune cate doua bomboane M&M pe fiecare pentru a face ochii mumiei.

Topeste si restul de ciocolata si pune-o intr-o punga in care vei face o mica gaura. Apoi, orneaza in zigzag bananele cu cicolata alba, pentru a forma bandajele mumiei. Pune-le la frigider inainte de a fi mancate.

Oase din bezea

Sursa foto: goodhousekeeping.com

Ingrediente

  • 3 albusuri de oua
  • ¼ lingura crema tartar
  • ½ cana zahar
  • 1 lingurita esenta de vanilie

Cum se prepara

Incalzeste cuptorul la 225°F. Fa un sablon pentru os, apoi pe 2 foi mari de hartie pergament deseneaza cu un creion oasele urmarind sablonul. Intr-un bol, bate albusurile cu un praf de sare pana cand devin spuma. Adauga crema tartar si continua sa le bati la viteza medie-mare. Adauga zaharul, iar la final esenta de vanilie. Pune bezeaua intr-o punga sau intr-un cornet pentru ornat si umple formele de oase, desenate pe hartia pergament. Inchide cuptorul si pune oasele de bezea in cuptor pentru 1 ora tinand usa cuptorului inchisa. Scoate-le apoi din cuptor si lasa-le sa se raceasca.

Pisica negra

Sursa foto: goodhousekeeping.com

Ingrediente

  • Biscuiti simpli cu zahar
  • Biscuiti simpli cu cacao
  • Glazura din albus de ou, crema tartar si zahar

Cum se prepara:

Aluatul pentru biscuitii simpli se prepara din ¾ cana faina, ½ lingurita praf de copt, 220 grame unt, ¾ cana zahar, 1 ou, 1 ½ lingurita extract de vanilie

Aluatul pentru biscuitii de cacao se prepara din 2 cani faina, ¼ cana cacao, ½ lingurita praf de copt, un praf de sare, 200 grame de unt, ¾ cana zahar, 1 ou, 2 lingurite extract de vanilie.

Din aluatul de biscuiti simpli taie cateva cercuri si foloseste aluatul pentru biscuiti cu cacao pentru a decupa din el pisicile. Foloseste glazura pentru a decora cercurile din aluatul simplu si apoi lipeste peste acestea pisicile decupate. Pune fursecurile la cuptor pentru 20-30 de minute.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.