Batoanele cu ciocolata si fistic sunt ideale pentru masa de sarbatoare de Paste, se prepara usor, sunt savuroase si delicate.
Ingrediente pentru batoanele cu ciocolata si fistic
150 grame fistic decojit
200 grame ciocolata cu lapte faramitata
200 grame zahar
200 grame unt
3 oua
200 grame faina
2 lingurite de praf de copt
100 ml lapte
150 ml smantana.
Cum se prepara batoanele cu ciocolata si fistic
Incalzeste cuptorul la 180 de grade. Tapeteaza o tava cu hartie de copt. Amesteca 125 grame de fistic cu 75 de grame de ciocolata si jumatate din cantitatea de zahar.
Adauga apoi restul de zahar, untul, ouale, faina, praful de copt, laptele si putina sare. Toarna compozitia in tava si da la cuptor pentru 45 de minute.
Topeste restul de ciocolata si amesteca cu smantana. Lasa sa se raceasca.
Cand este gata, scoate blatul din cuptor si taie pe jumatate. Unge fiecare foaie de blat cu crema de ciocolata. Pe deasupra se toaca restul de fistic. Prajitura se taie in patratele.
Cum se servesc batoanele cu ciocolata si fistic
Batoanele cu ciocolata si fistic se servesc ca atare.
#ciocolata #retete #fistic #retete de paste #deserturi #batoane cu ciocolata
Batoane cu ciocolata si fistic
Batoane cu ciocolata si fistic Batoanele cu ciocolata si fistic sunt ideale pentru masa de sarbatoare de Paste, se prepara usor, sunt savuroase si delicate.- 2012-04-10 2012-04-10
Articole din deserturi
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa