Deserturi

#ciocolata #retete #deserturi #batoane de ciocolata # fulgi ovaz

Batoane de ciocolata cu fulgi de ovaz

Batoanele de ciocolata cu fulgi de ovaz sunt usor de preparat si foarte gustoase. Sunt ideale pentru micul dejun sau pentru momentele cand ai pofta de ceva dulce.

Ingrediente pentru batoanele de ciocolata cu fulgi de ovaz


70 ml sirop de artar
20 ml apa
20 grame cacao
70 grame migdale tocate
100 grame nuca de cocos
200 grame unt de arahide
300 grame fulgi de ovaz.

Cum se prepara batoanele de ciocolata cu fulgi de ovaz

Intr-o cratita, amesteca siropul de artar, apa si cacaoa. Lasa pe foc timp de 1 minut. Amesteca bine, astfel incat compozitia sa nu aiba cocoloase.

Adauga migdalele, nuca de cocos si untul de arahide. Amesteca bine, pana cand untul se arahide se amesteca frumos in compozitie. Adauga si fulgii de ovaz si amesteca bine.

Transfera compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Intinde bine compozitia in tava si imparte apoi in patratele. Da tava la rece pentru 45 de minute. Poti lasa si peste noapte.

Cum se servesc batoanele de ciocolata cu fulgi de ovaz

Batoanele de ciocolata cu fulgi de ovaz se servesc ca atare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului