Deserturi

# bezele #retete #nuci #deserturi #bezele cu nuci

Bezele cu nuci

Cand vrei sa pregatesti un desert economic, dar in acelasi gustos, poti lua in calcul reteta noastra de bezele cu nuci.

Ingrediente pentru bezele cu nuci

4 albusuri

200 g zahar

200 g nuci macinate

1 plic zahar vanilat

1 lingurita otet de mere

2 linguri amidon

1 esenta rom (5 ml)

Cum se prepara bezele cu nuci

Bate albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat, astfel incat sa obtii o spuma compacta.

Adauga nucile macinate, otetul si esenta de rom. Apoi incorporeaza amidonul usor.

Tapeteaza o tava cu hartie de copt, apoi aseaza aveline de bezea, pe care le-ai format cu ajutorul unui posh. Da bezelele la copt, la foc mic (120 grade), circa 45 de minute.

Lasa bezelele la racit in cuptor. Desprinde bezelele usor, cu ajutorul unei spatule de lemn.

Cum se servesc bezele cu nuci

Serveste bezelele dupa ce s-au racit bine.

Foto: mydiversekitchen.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului