Biscuitii crocanti de ciocolata si migdale pot fi un desert potrivit atunci cand vrei ceva bun, nepretentios si usor de facut.
Ingrediente pentru biscuiti crocanti cu ciocolata
- 1 cana migdale fulgi
- 1 cana unt
- 1 1/4 cana zahar alb
- 2 linguri sirop de porumb
- 2 linguri apa
- 2 cani fulgi de ciocolata cu lapte.
Cum se prepara biscuitii crocanti cu ciocolata
Pune fulgii de migdale intr-o tava, intr-un singur strat, apoi da-i la cuptor 5 minute la 190 grade Celsius. Acestia trebuie sa capete o culoare usor maronie.
Pune intr-o tigaie untul, zaharul, siropul si apa. Acopera si lasa la fiert, amestecand din cand in cand, pana cand incepe sa fiarba. Cand se intampla acest lucru, nu mai amesteca in tigaie. Ia-o apoi de pe foc.
Tapeteaza o tava cu folie, toarna compozitia, adauga migdalele, apoi fulgii de ciocolata. Lasa sa ajunga la temperatura camerei, apoi da compozitia la frigider o ora. Taie sau rupe apoi in forma dorita.
Cum se servesc biscuitii crocanti cu ciocolata
Se servesc reci sau la temperatura camerei.
Sursa foto: thenibble.com