Deserturi

# biscuiti cu ciocolata #biscuiti #retete biscuiti #fulgi ciocolata

Biscuiti cu fulgi de ciocolata

Biscuitii cu fulgi de ciocolata se prepara foarte rapid si sunt o reteta ideala pentru micul dejun sau gustarea de dupa amiaza!

Ingrediente pentru biscuitii cu fulgi de ciocolata

  • 250 g de faina;
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu;
  • 1 lingurita sare;
  • 120 g de unt, la temperatura camerei;
  • 170 g de zahar alb;
  • 170 g de zahar brun;
  • 1 lingurita extract de vanilie;
  • 2 oua mari;
  • 150 g nuca, maruntita;
  • 150 g fulgi de ciocolata.

Cum se prepara biscuitii cu fulgi de ciocolata

Preincalzeste cuptorul la 150 de grade. Intr-un vas de dimensiuni mici amesteca faina, bicarbonatul de sodiu si sarea. Intr-un alt vas, cu ajutorul mixerului bate untul, cele doua tipuri de zahar si vanilia pana obtii o compozitie cremoasa.

Adauga cate un ou si continua sa amesteci. Gradual, adauga si compozita de faina. La final strecoara nucile si fulgii de ciocolata. Ia cu o lingura din compozitie si formeaza in palma biscuitii. Dupa ce ai tapetat tava cu hartie de copt, da-i la cuptor timp de 12 minute.

Cum se servesc biscuitii cu fulgi de ciocolata

Biscuitii cu fulgi de ciocolata se servesc alaturi de un pahar cald de lapte, cacao sau o ceasca de cafea.

Sursa foto: en.wikipedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare