Biscuitii cu zmeura sunt crocanti la exterior si moi la interior, cu o crema fina si aromata. Sunt potriviti pentru gustarea de la cafea sau ceai.
Ingrediente pentru biscuitii cu zmeura
- 125 grame unt
- 80 grame zahar pudra
- 5 ml esenta de vanilie
- 125 grame faina
Pentru crema de zmeura:
- 60 grame unt
- 5 ml esenta de vanilie
- 150 grame zahar pudra
-
50 grame zmeura.
Cum se prepara biscuitii cu zmeura
Intr-un bol amesteca cu mixerul untul, zaharul si vanilia pana obtii o crema fina. Adauga faina. Amesteca bine cu o lingura de lemn pana obtii un aluat consistent.
Tapeteaza o tava cu hartie de copt. Din aluat aseaza pe tava cu o lingura 30 de fursecuri . Da tava la cuptor pentru 20 de minute. Cand sunt gata, lasa biscuitii sa se raceasca timp de 10 minute.
Intre timp, prepara crema cu zmeura. Intr-un bol amesteca bine untul pana obtii o crema fina. Adauga vanilia. Amesteca bine. Adauga zaharul pudra si amesteca bine pana cand totul este bine combinat.
Incorporeaza apoi in compozitie si zmeura. Amesteca bine.
Aseza apoi cate o lingurita din aceasta crema pe jumatate din biscuitii. Cealalalta jumatate de biscuiti aseaza-i deasupra cremei.
Cum se servesc biscuitii cu zmeura
Biscuitii cu zmeura se servesc cu zahar pudra pe deasupra.