Biscuitii scotieni sunt desertul ideal pentru zilele in care nu ai prea mult timp la dispozitie, insa micutii tai asteapta cu nerabdare sa ajunga acasa pentru a gusta ceva dulce si delicios. Biscuitii scotieni sunt foarte usor de preparat si nu sunt nici costisitori.
Ingrediente pentru biscuitii scotieni:
- 130 g faina alba
- 80 g faina de orez
- 60 g zahar
- 70 g unt
- 60 g unt sarat
Cum se prepara biscuitii scotieni:
Amesteca intr-un castron mare cele doua sortimente de faina si zaharul. Adauga untul topit si framanta bine aluatul.
Pune apoi aluatul pe o un blat presarat cu faina si intinde-o intr-o foaie cu grosimea de 1 cm. Decupeaza aluatul cu ajutorul unor forme rotunde si inteapa-le cu o furculita. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune biscuitii la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, la 180 de grade Celsius.
Cum se servesc biscuitii scotieni:
Biscuitii scotieni se servesc la temperatura camerei, simpli sau cu zahar pudra.
Sursa foto: bbc.co.uk