Deserturi

#nuca de cocos #desert #bomboane #bomboane de ciocolata #bomboane nuca de cocos

Bomboane de ciocolata cu nuca de cocos delicioase

ntampina-ti invitatii si familia cu un desert rafinat, special si foarte usor de preparat: bomboane de ciocolata cu nuca de cocos. Sunt cremoase si au o aroma deosebita, ce iti incanta simturile.

Ingrediente pentru bomboanele cu ciocolata si nuca de cocos:

  • 12 wafe de ciocolata
  • 1/4 nuca de cocos maruntita
  • doua cesti de serbet nuca de cocos
  • 12 migdale
  • 730 g ciocolata demidulce


Cum se prepara bomboanele cu ciocolata si nuca de cocos:

Raspandeste wafele pe o tava si pune in mijlocul lor cate doua lingurite de nuca de cocos. Adauga peste ele si o lingura de serbet de nuca de cocos si cate o migdala si pune-le la congelator pentru 20 de minute.

Topeste ciocolata la bain-marie, amestecand ocazional, apoi las-o sa se raceasca putin si intinde-o peste wafe pe intreaga lor suprafata.

Pune bomboanele din nou la rece pentru cel putin 30 de minute.

Cum se servesc bomboanele cu ciocolata si nuca de cocos:

Bomboanele cu ciocolata si nuca de cocos se servesc reci, simple.

Sursa foto: marthastewart.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare