Deserturi

#retete #deserturi #bomboane #bomboane raffaello #raffaello

Bomboane Raffaello

Cei care adora bomboanele Raffaello le pot pregati chiar la ei acasa, deoarece reteta nu este deloc dificila.

Ingrediente pentru bomboane Raffaello

200 g unt

200 g zahar pudra

200 g lapte praf

150 g nuca cocos+ 50 g (decor)

100 g alune nesarate


Cum se prepara bomboane Raffaello

Topeste untul la microunde, apoi lasa-l sa se raceasca usor.

Amesteca laptele praf cu zaharul si 150 de grame de fulgi de cocos, apoi toarna untul lichid. Framanta bine ingredientele, pana ce obtii un amestec omogen.

Formeaza bilute de marimea unei nuci, iar in mijlocul acestora pune cate-o aluna.

Tavaleste bomboanele prin fulgi de nuca de cocos.

Cum se servesc bomboane Raffaello

Serveste bomboanele dupa ce au stat la rece minim o ora.

Poti inlocui alunele din mijlocul bomboanelor cu migdale sau foi de napolitane maruntite.

Foto: dixiechikcooks.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare