Deserturi

#bomboane cu cafea #bomboane #cafea

Bomboane cu cafea, pentru pasionatii de dulciuri de lux

Exista cineva care nu adora dulciurile? Poata ca da, dar cu siguranta sunt foarte putini cei care nu o fac si in ceea ce urmeaza nu vrem sa vorbim cu acestia. Asadar, daca te afli printre putinii oamenii care nu mananca bomboane, poti renunta linistit sa mai citesti ... sau poti ramane pentru a descoperi ceva nou si, speram noi, delicios.

Pe lume sunt tot felul de dulciuri de la prajituri, la torturi, creme, ciocolata si multe altele. Iar unele dintre preferatele tuturor sunt bomboanele. Acestea pot lua insa orice forma si iti pot oferi o varietate de gusturi, de la cele mai dulci, pana la arome mentolate sau amarui. Daca te afli in categoria celor care prefera ultima varianta, bomboanele Kopiko sunt pentru tine. Acestea sunt mici delicii de lux, cu gust savuros de cafea, care pot sa fie incercate atat de cei care adora lucrurile dulci cat si de iubitorii cafelei de cea mai buna calitate.

Cine sunt Kopiko

Poate ca pana acum nu ati mai auzit de Kopiko si este de inteles pentru ca pe piata din Romania sunt un producator relativ nou. Insa fiind una dintre cele mai mari firme de dulciuri din Asia (ei au sediul in Indonezia) renumele lor la nivel mondial este unul mult mai important.

Insa toata aceasta faima nu a fost atinsa in mod intamplator, ci tocmai datorita proprietatilor speciale de care se bucura produsele acestui producator. Dulciurile Kopiko si mai ales bomboanele lor sunt realizate din cele mai bune boabe de cafea din lume. Indonezia este recunoscuta pentru ca exporta cele mai apreciate si mai scumpe sortimente de cafea si de aceea producatorul isi permite sa le transforme si pe acestea in niste bomboane absolut delicioase pe care le pot incerca atat consumatorii de cafea cat si toate celelate persoane interesate de niste dulciuri bune.

Kopiko Original, alegerea cunoscatorilor

Nimeni nu poate refuza o bomboana buna, cu atat mai mult una cu cafea oferita unei persoane care isi bea constiincioasa cafeaua in fiecare dimineata. Asadar, daca si tu te afli printre acestea sau daca pur si simplu esti curios sa incerci niste dulciuri deosebite poti incerca Kopiko Original, bomboanele Kopiko, cele mai bune produse ale firmei.

Acestea au un continut de 4.9 % cafea Java Premium, fiind la randul lor niste bomboane cu adevarat de lux, realizate din boabe atent selectionate pentru a pastra cat mai bine gustul original al uneia dintre cele mai bune cafele de pe glob. Fiecare bomboana este ambalata separat si are greutatea de 4 grame, o punga are 100 de grame (deci 25 de bomboane), iar un bax are 12 pungi de bomboane. Asadar, o punga este suficienta pentru a ajunge pentru cateva zile, asta doar daca nu te lasi convins de gustul special si le vei consuma mult mai repede (desi nu recomandam asta, pentru ca orice delicatesa trebuie sa fie atent savurata).

O varianta si pentru cei care nu pot sa consume zahar

Stim cat de greu le este persoanelor care sufera de diabet sa nu poate manca ceva dulce atunci cand isi doresc. De aceea am venit si cu o solutie si aceasta se numeste Kopiko Sugar Free, bomboane fara zahar, insa care folosesc acelasi continut bogat de cafea Java Premium.

Vorbind despre niste bomboane speciale, acestea sunt un pic mai mici decat cele din seria Original, dar diferenta nu se cunoaste chiar atat de mult. Totusi, ele au un gramaj inferior, venind in varianta de 3g, iar continutul de cafea este si el mai redus, fiind de doar 2.9 %.

Bomboanele sunt in continuare impachetate separat si o punga are de aceasta data 25 de bomboane. Cu alte cuvinte, mai multe sanse de a gusta ceva foarte gustos pentru persoanele care de obicei nu se pot bucura de asa ceva. Bomboanele sugar free se adreseaza insa si celor care tin la silueta, avand de doua ori mai putine calorii in comparatie cu cele normale.

Kopiko mai are si alte delicii cu care te poti rasfata, din oferta lor mai facand parte si bomboanele cu cappuccino, dar si batoanele de ciocolata cu gust de cafea. Asadar, toate produsele firmei reprezinta o imbinare excelenta si inventiva intre doua dintre cele mai mari placeri ale vietii, bomboanele si cafeaua. De aceea, te asteptam sa te rasfeti cu unele dintre dintre cele mai bune bomboane de la noi, atat in varianta clasica, dar si in cea sugar free. Kopiko inseamna un deliciu pentru toata lumea si sansa de a te bucura de cafeaua originara din Indonezia si in alte moduri.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete