Deserturi

#retete #briose #capsuni #fulgi de ovaz #briose cu capsuni

Briose cu capsuni si fulgi de ovaz

Briosele cu capsuni si fulgi de ovaz sunt ideale pentru micul dejun. Sunt delicioase, satioase si foarte parfumate. Le poti servi cu diverse gemuri si dulceturi.

Ingrediente pentru briosele cu capsuni si fulgi de ovaz


250 grame fulgi de ovaz
200 grame iaurt
300 grame capsuni
20 grame zahar
5 ml otet balsamic
2 oua
100 grame unt
100 grame zahar brun
130 grame faina
5 ml extract de vanilie
5 grame praf de copt
3 grame bicarbonat de sodiu
5 grame sare
3 grame piper
3 grame scortisoara.

Cum se prepara briosele cu capsuni si fulgi de ovaz

Intr-un bol amesteca fulgii de ovaz cu iaurtul. Taie capsunile in cubulete si amesteca-le intr-un bol cu zaharul alb si otetul balsamic.

In alt bol amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, piperul si scortisoara. Adauga ouale, untul, zaharul brun si vanilia peste amestecul cu fulgi de ovaz. Adauga apoi si compozitia cu faina si amesteca usor.

Incorporeaza apoi usor si capsunile si sucul lasat. Umple apoi formele de briose cu aceasta compozitie. Da tava de briose la cuptor pentru 30 de minute.

Cum se servesc briosele cu capsuni si fulgi de ovaz

Briosele cu capsuni si fulgi de ovaz se servesc ca atare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare