Briosele cu cirese sunt potrivite pentru micul dejun, dar si pentru gustarea dulce de la serviciu. Pentru momentele in care ai invitati le poti servi cu crema de branza si vanilie si o limonada racoritoare de cirese.
Ingrediente pentru briosele cu cirese
- 380 grame faina
- 50 grame zahar
- 5 grame praf de copt
- 5 grame sare
- 1 ou batut
- 400 ml lapte
- 70 ml ulei
- 10 ml extract de migdale
- 150 grame cirese
- 70 grame nuci.
Cum se prepara briosele cu cirese
Incinge cuptorul la 200 grade. Unge cu unt o tava cu forme de briose.
Intr-un bol amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea. Intr-un bol separat amesteca oul cu laptele, uleiul si extractul de migdale . Adauga faina peste aceasta compozitie. Amesteca bine, pana toate ingredientele sunt incorporate.
Incorporeaza treptat ciresele si nucile. Amesteca bine.
Umple apoi formele de briose cu aceasta compozitie. Da tava la cuptor pentru 25 - 30 de minute.
Cum se servesc briosele cu cirese
Briosele cu cirese se servesc ca atare.