Deserturi

# retete briose #briose #morcovi #mere

Briose cu mere si morcovi

Briosele cu mere si morcovi se prepara repede si sunt ideale pentru micul dejun sau pentru gustarea de la cafea. Sunt aromate si gustoase. Se servesc ca atare, cu glazura din branza.


Ingrediente pentru briose cu mere si morcovi

 

  • 300 grame faina
  • 300 grame zahar
  • 10 grame bicarbonat de sodiu
  • 5 grame praf de copt
  • 10 grame scortisoara
  • 5 grame cuisoare
  • 5 grame nucsoara
  • 20 grame cacao
  • 200 ml ulei
  • 4 oua
  • 3 morcovi rasi
  • 2 mere rase
  • 150 grame branza de capra
  • 100 grame crema de branza
  • 100 grame nuci
  • 10 grame unt
  • 200 grame zahar pudra
  • 5 ml extract de vanilie.
     


Cum se prepara briosele cu mere si morcovi


Incinge cuptorul. Intr-un bol amesteca faina cu zaharul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, cuisoarele, nucsoara, scortisoara, cacaoa, piperul si sare. Amesteca bine si apoi adauga uleiul si ouale.

Incorporeaza apoi morcovii, merele si nucile. Pregateste apoi tava pentru briose. Toarna apoi aluatul in fiecare forma de briosa . Da tava la cuptor pentru 20 - 30 de minute.

Intre timp amesteca branza de capra cu crema de branza, untul si vanilia. Adauga treptat si zaharul pudra.


Cum se servesc briosele cu mere si morcovi


Briosele cu mere si morcovi se servesc cu glazura din branza.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.