Deserturi

#lapte #oua #desert #briose #miere #deserturi

Briose cu miere

Briosele cu miere sunt usor de facut si pot fi servite indiferent de ocazie. Le poti folosi la micul dejun sau pentru pachetelul de serviciu.
 

Ingrediente pentru briose cu miere
 

Cum se prepara briosele cu miere
 

Pune laptele, mierea si ouale intr-un castron si amesteca bine. Adauga laptele bautut si amesteca din nou. Daca vrei sa aromezi briosele, adauga 2 cani de mere rase si 1 lingurita de scortisoara.

Toarna compozitia in formele pentru briose si da totul la cuptor la 220 grade Celsius pentru 20 de minute. Incearca briosele cu o scobitoare. Daca aceasta iese curata, briosele sunt gata.
 

Cum se servesc briosele cu miere
 

Se lasa sa se raceasca pana cand ajung la temperatura camerei. Apoi pot fi consumate ca atare sau cu lapte, ceai, cafea etc.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.