Deserturi

#ulei de susan #briose # retete briose #briose cu susan #retete susan

Briose cu susan si tahini

Briosele cu susan si tahini sunt un preparat de post pufos si gustos, numai bun pentru micul dejun!

Ingrediente pentru briose cu susan si tahini

  • 400 g de faina
  • 4 lingurite de praf de copt
  • 5 linguri de tahini cu miere
  • 100 ml de ulei de susan
  • 400 ml de lapte de soia
  • 100 ml de sirop de artar
  • 1 varf de cutit de sare
  • esenta de vanilie
  • seminte de susan

Cum se prepara briosele cu susan si tahini

Amesteca pasta de susan cu uleiul de susan si adauga treptat laptele, siropul de artar, esenta de vanilie si un praf de sare. Toarna amestecul peste faina cernuta cu praful de copt. Pune briosele in forme si presara seminte de susan peste ele.

Preincalzeste cuptorul la 150 de grade si coace briosele timp de 30-40 de minute. Scoate-le din forma si lasa-le sa ajunga la temperatura camerei inainte de a manca.

Cum se servesc briosele cu susan si tahini

Briosele cu susan si tahini pot fi consumate alaturi de un pahar de lapte de soia cald, de un ceai negru sau de o cafea. Avand in vedere ca aceasta reteta este una de post, este ideala pentru aceasta perioada.

Sursa foto: tiraccontounaricetta.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare