Deserturi

#brownies #ulei de cocos #retete vegane #vegan

Brownies vegane cu ulei de cocos

Cu totii ne dorim un corp suplu, pentru care sa nu ne dam peste cap modalitatea de a gati si atunci cand ne apucam de bucatarit avem tendinta sa alegem retetele cu variante sanatoase, usor de pregatit dar mai important decat toate ne dorim ceva special.

Totusi este cazul sa trecem de la vorbe la fapte, de aceea v-am pregatit o reteta vegana pentru un desert rapid, sanatos si delicios de bun!

Aceste brownies sunt moi si bogate in gust. Se topesc in gura datorita ingredientelor speciale si de origine vegana.

Pentru a va ajuta in colectarea ingredientelor, toate se regasesc pe site-ul magazinului naturist VitaMIX.

  • Gust de ciocolata cu urma de cocos.
  • Textura prajiturii va fi una moale, bogata si se va topi in gura.
  • Foarte usor de preparat.
  • Pro: Usor, delicios si distractiv.
  • Con: Nici una!

Timp in cuptor: 20 minute

Timp de pregatire: 15 minute

Pentru 16 bucati.

Ingrediente:

  • 170 gr faina, se poate folosi si faina de migdale sau fara gluten
  • 135 gr zahar de cocos
  • 40 gr pudra de cacao
  • jumatate lingurita sare
  • jumatate lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita vanilie
  • aprox 120 ml apa
  • 110 gr ciocolata amaruie
  • 150 gr ulei de cocos bio virgin presat la rece

Incepeti prin preincalzirea cuptorului la 175 grade Celsius.

1. Topiti ciocolata impreuna cu uleiul de cocos.

2. Peste, adaugati zaharul de cocos si vanilia. Dupa ce le-ati amestecat bine, puteti adauga restul ingredientelor: faina, pudra de cacao, sare, bicarbonat. La adaugarea bicarbonatului adaugati cateva picaturi de lamaie.

3. La sfarsit adaugati apa, treptat, pana ce amestecul va deveni ferm si intact. Amestecati bine! Fara sa ramana cocoloase.

4. Adaugati amestecul intr-o tava unsa cu ulei sau acoperita cu hartie de copt.

5. Introduceti in cuptor pentru aproximativ 20 minute, pana ce preparatul se coace, iar la introducerea scobitoarei, vor ramane doar cateva faramituri, urme de brownie.

6. Savurati!

 

Sfaturi utile: La sfarsitul coacerii introduceti o scobitoare, aceasta nu trebuie sa iasa curata, ci sa aiba cateva urme de brownie ramase pe ea, pentru ca: dupa ce le indepartati din cuptor, procesul de coacere va continua, datorita caldurii tigaii. Asteptati pana ce se racesc complet inainte sa le taiati.

Se recomanda folosirea ingredientelor de calitate si naturale. Toate ingredientele se regasesc pe platforma online a magazinului naturist VitaMIX, asa ca va indrumam in achizitionarea produselor de pe acest site.

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.