Ingrediente pentru budinca cu fructe de padure
- 1 kg amestec fructe padure
- 200g struguri albi
- zahar, dupa gust
- 400 ml iaurt
- 200 ml frisca
- 200 ml apa
- esenta de vanilie
- 2 pliculete gelatina
Cum se prepara budinca cu fructe de padure
Spala bine fructele si lasa-l sa se scurga de apa.
Separat, prepara gelatina, potrivit instructiunilor de pe ambalaj. Distribuie apoi gelatina topita in boluri separate si adauga in fiecare bol un tip de fructe.
Intr-un alt bol amesteca fruca cu iaurtul si vanilia. Adauga zahar dupa gust si putina gelatina.
Incepe sa torni cate un strat din fiecare bol intr-o forma, avand grija sa lasi fiecare strat sa se raceasca circa 10-15 minute, inainte de a adauga urmatorul strat. In acest fel, budinca va avea un aspect mult mai placut.
Cum se serveste budinca cu fructe de padure
Serveste budinca rece, decorata cu frunze de menta sau fructe.
Sursa foto: unica.ro