Deserturi

#deserturi #lime #budinca #crema de branza

Budinca cu lime si crema de branza

Vrei sa prepari un desert savuros si foarte usor? Iti propunem o reteta delicioasa de budinca cu lime si crema de branza. Aroma sa este una incantatoare si este foarte cremoasa.


Ingrediente pentru budinca de lime si crema de branza:

  • 1 cutie de crema de branza
  • 2 oua
  • 70 g zahar pudra
  • 2 lingurite de coaja de lime
  • 60 ml suc de lime
  • 1 lingura de unt topit
  • 250 ml lapte de soia
  • 75 g faina
  • 2 albusuri de ou


Cum se prepara budinca de lime si crema de branza:

Unge tava de copt cu untul topit si, separat, intr-un castron mediu, amesteca galbenusurile cu zaharul, coaja si sucul de lime, laptele de soia, crema de branza si faina, pana cand obtii o compozitie omogena.

Mixeaza albusurile de ou, apoi incorporeaza-le in amestecul de lapte de soia. Combina-le bine pana cand se omogenizeaza, apoi torna amestecul in tava de copt si da-l la cuptor pentru 15 minute.


Cum se serveste budinca de lime cu crema de branza:

Budinca de lime cu crema de branza se serveste imediat ce a fost preparata, presarata cu zahar pudra sau cu dulceata.

Sursa foto: taste.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare