Deserturi

#capsune #desert #fructe de sezon #desert fructe #retete capsune #retete sezon

Capsune umplute, trendul culinar al verii. 4 retete simple si rapide

2. Capsune umplute cu branza de capra, busuioc si otet balsamic

Ingrediente:

  • 12 capsune mari
  • 120 g branza de capra
  • 1/4 cana iaurt grecesc
  • 2 linguri busuioc
  • otet balsamic


Mod de preparare:

Scobeste capsunele. Mixeaza branza de capra, iaurtul si busuiocul intr-un bol. Umple capsunile cu compozitia obtinuta, iar la final, orneaza-le cu cate o picatura de otet balsamic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare